کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف کردن آفت، زخم‌های دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.
اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایرن(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.
وی خواص دارویی عَرَق و دَمکرده شاتره را متفاوت دانست و تشریح کرد: عرق شاتَره در مقایسه با دَمکرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان‌تر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می‌ شود.
نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مزمزه شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین 
C فراوان برای استحکام لثه‌ها مفید است.
وی ضمن پیشنهادی برای درمان تبخال گفت: کارشناسان مصرف جوشانده گیاه دارویی شاتَره را به شکل مصرف خارجی برای درمان تبخال و دیگر بیماری های پوستی موثر می دانند.
نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد.