تاثیری مثبت در کاهش رشد سلول‌های سرطانی دارند. در این تحقیق نشان داده شده است که چگونه آنتی اکسیدان‌های موجود در شراب قرمز و چای سبز می‌تواند

در ایجاد ترکیباتی که به رشد سلول‌های سرطانی کمک می‌کنند اخلال ایجاد نمایند.

این تاثیرات نه تنها در کاهش زمینه سرطان پروستات حائز اهمیت هستند٬

بلکه در کاهش سرطان روده و سرطان سینه نیز ایفای نقش می‌کنند. محققین بر این امیدند تا با کشف رابطه بین ترکیبات موجود در این خوراکی‌ها و سرطان بتوانند داروهای موثرتری در مقابله با انواع سرطان‌ها تولید کنند.

از سویی از میان مصرف‌کنندگان قهوه نیز آمار کم‌تری از ابتلا به سرطان پروستات گزارش شده است.

بنا بر پژوهش‌های انجام شده در دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد، از آن‌جایی که مواد ترکیبی در قهوه موثر بر انسولین، گلوکز و هورمون‌های جنسی در بدن هستند، تاثیراتی را در پیش‌گیری یا کاهش رشد سلول‌های سرطان پروستات برای آن می‌توان پیش‌بینی نمود.

افرادی که قهوه می‌نوشند ۶۰% کمتر از افرادی که به‌طور کلی قهوه مصرف نمی‌کنند در معرض ریسک سرطان پروستات قرار دارند. نتایج پژوهش این تیم تحقیقی بر اساس آزمایشاتی بوده که از سال ۱۹۸۶ تا سال ۲۰۰۶ بر روی ۵۰۰۰۰ مرد امریکایی انجام پذیرفته است